5 Knights

Njut av snyggt designad grafik i 5 Knights och vinn pengar medan du räddar kungadömet. Spela alltid för att vinna!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Vinn i 5 Knights slotspel som ett riktigt proffs

Spela 5 Knights och få stora belöningar när du räddar kungariket

5 Knights är ett online slotspel med 5 hjul skapat av NextGen Gaming. Spelet har ett medeltidstema och i bakgrunden ser du det klassiska riddarslottet torna upp sig framför horisonten. Att spela online slotspel är alltid kul men i det här spelet har du ett helt land att rädda! Spelet har en snygg och något utav en gammaldags grafik vilket är karakteristiskt för de spel som vill få dig att känna att du är tillbaka i den gamla tiden. Den uppfriskande bakgrundmusiken inspirerar dig att ena riddarna och rädda hela kungadömet. Spelet erbjuder många bonusar och gratisspinns genom ditt riddaräventyr för att stärka din energi medan du kämpar för att nå jackpotbonusen.

5 Knights Slot: medeltida symboler och funktioner

Typiska medeltidasymbolerna som syns i spelet är riddare, stridshandskar, korsande svärd, riddarslott och sköldar. Slottet är scattersymbolen och skölden är en wild. Skölden kan ersätta vilken annan symbol som helst i spelet förutom scattersymbolen. De fem hjulen i spelet ger olika utdelning; hjul nummer 1 ger två gånger priset, hjul nummer 2 ger tre gånger priset, hjul 3 fyra gånger, hjul 4 fem gånger och hjul nummer 5 sex gånger. Alla hjul innehåller wild multiplikatorer och stacked wilds. 5 Knights har en unik funktion- den så kallade ”Slide a Wild” som skiljer den från liknande online slotspel, funktionen är ny för de flesta slotspelare. Ovanför hjulen finns den skjutbara funktionen- Slide a Wild. Om du placerar den allra längst till vänster, kommer den att dubblera multiplikatorn. Om den placeras näst längst till vänster, tredubblera den multiplikatorn och så vidare tills den når den högra sidan och då sexdubblerar multiplikatorn. 5 Knights har också en gamble funktion som låter dig att satsa en vinst om du vill, inkluderat gratisspinns och bonusrundor. Funktionen låter dig gissa nästa kort och kan ge en dubblerad vinst eller gissa symbolen på kortet för en fyrdubblad vinst. Endast fem gissningar är tillåtna per vinst.

Hur du tjänar gratisspinns på enklast sätt

Gratisspinns beror på antalet scattersymbolerna som uppstår. Om 3 eller fler utav dessa symboler uppstår belönas du med 15 gratisspinns. Samtidigt är Sliding Wild funktionen aktiverad och du kan dubblera alla dina vinster. Om fler scattersymboler uppstår innan dina gratisspinns är slut- återaktiveras de igen.

Använd sliding funktionen och vinn en stor bonus

5 Knights erbjuder ingen exklusiv bonusfunktion. Slide a Wild och gratisspinnsfunktionen är allt du behöver för att vinna bonusar. Med Slide a Wild- kan varje spinn bli en bonus. Om du har tur nog att välja ett hjul med stor utbetalning, kommer du att få en hög multiplikator. Dina vinster dubbleras dessutom när du får gratisspinns.

Jackpoten är din om du satsar högt och räddar kungariket

Genom att tjäna in så många gratisspinns och bonusrundor som möjligt och rädda kungadömet, kan du avsluta spelet med 500 mynt multiplicerade med din insats i jackpoten som dras under spelets gång. Om du vinner jackpoten eller inte beror på din skicklighet att ena riddarna så du kan gå segrande ur ditt riddaräventyr!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.