Butterfly Staxx

Spela Butterfly Staxx slotspel hos redbet & snurra din väg till de vinsterna. Butterfly Staxx gratisspinns finns i mängder.


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Butterfly Staxx slotspel med många bra funktioner

Som med vilken NetEnt produkt som helst så har Butterfly Staxx höga förväntningar på sig och det är rättvist att säga att den här versionen verkar innehålla alla de toppfunktioner som NetEnts spel brukar göra. När det gäller grafiken så syns det tydligt vilken spelutvecklare som ligger bakom. Precis som med Jungle Spirit eller The Fairytale Legends så har det här spelet ett element av fantasi i sig och vi befinner oss i en exotisk trädgård med passande symboler såsom lotusblommor i klara, vackra färger.

Sväva som en fjäril mot de stora vinsterna

Butterfly Staxx har 5 hjul, 4 rader och 40 vinstrader och inkluderar gratisspinns, wilds och symboler som staplas på varandra. Dessutom har spelet en RTP på hela 96.80%. Man kan pröva gratisversionen först, och sedan starta lågt om man önskar och öka sin insats successivt. Det här spelet passar både nybörjaren såväl som den mer vana spelaren.

Massor av spinns i Butterfly Staxx

Det här spelet erbjuder en del när det gäller interaktiva funktioner, och med både snygg design och produktion och fina detaljer på funktionerna är Butterfly Staxx verkligen ett underhållande spel. Bortsett från Butterfly gratisspinns-funktionen, så finns det också en möjlighet till bra re-spinns. De triggas genom att få ett helt hjul fyllt av fjärilar. När man väl fått en fjärilssymbol flyger den till vänstra sidan av raden och varje fjäril som uppstår under re-spinnsrundan, triggar ytterligare spinns. Dessa slutar inte först fjärilarna är slut, men förhoppningsvis sker det inte först alla hjul och rader är fulla!

Trigga Butterfly Staxx spinnsen!

Om en spelare når 3, 4 eller 5 scattersymboler på hjulen, vinner man 5, 6 eller 7 Butterfly spinns. Om det sker så fylls hela skärmen med gröna kokonger som förvandlas till vackra fjärilar. Butterfly spinns-rundan spelas med samma insats och myntvärde som den rundan som aktiverade Butterfly spinns. Så, slutligen kan vi säga att den här NetEnt versionen ger oss allt det vi vill ha. Den här versionen är snygg och har en hög kvalite, det är ingen tvekan om det. Butterfly Staxx har en charm så få andra slotspel har och det är verkligen värt att ge spelet en chans!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.