Copy Cats

Wilds staplade på hög och en massa katter i det här fantastiska slotspelet innebär stora vinster därute för alla spelare!


Rekommenderad

Cat Wilde and the Doom of Dead

Nero's Fortune

Razor Shark

Jammin jars

Street Fighter II: The World Warrior Slot

Lucky Neko - Gigablox

Copy Cats- tuffa men mysiga katter

Copy Cats, utvecklat av speljätten NetEnt, är slotspelet som ger den där mysiga och hemmakära känslan till redbet casino. Med det sagt, så behöver man faktiskt inte vara en kattälskare för att gilla det här spelet, bara man gillar stora vinster så bör man pröva. Copy Cats erbjuder nämligen båda två!

Klös din väg till den stora vinsten

Den här versionen håller sig till vad som brukar vara standard för NetEnts spel, nämligen ett 5x3 format, med 25 fasta vinstrader som varierar från 1 till 10 insatser på rad. Myntvärdet sträcker sig från 0.1- 0.5 och du väljer vilket värde du vill börja med. Copy Cats erbjuder bonusfunktioner såsom gratisspinns, wilds, wilds staplade på hög och en Copy Cat funktion. Symboler i spelet är sådana som katter, (förstås!) fiskar, tassar, mjölkflaskor och kattleksaker såsom möss och bjällror.

Hur når du de där lurviga vinsterna?

Trots frånvaron av konstiga symboler i det är spelet, är Copy Cats mer eller mindre ett konventionellt slotspel. Precis som i de flesta andra spel ska man nå vinster från vänster till höger på en vinstrad, men om det bara vore syftet med spelet vore det rätt tråkigt eller hur! Som tur är finns det betydligt fler funktioner i spelet så var inte orolig- dessa katter har en hel del häftiga tricks i skjortärmen.

Copy Cats är här för att spela!

Du har en röd katt, en rosa katt och en blå katt i hjulen i det här spelet, och om du lyckas få hjul 1 fyllt med en och samma katt då kan du trigga Copy Cats funktionen. Hur mycket du sedan vinner beror på hur många katter du har över hjulen när den här funktionen kickar. Då kommer nämligen alla katter att få samma färg som den katt du fått på hjul 1. Här kan du lyckas få stora priser!

Wilda katter överallt

Wild kattsymbolen är den gyllene katten och den kommer i två olika format. Först som en vanlig wild som kan ersätta alla symboler förutom bonussymbolerna. Den kan också uppstå som en wilds staplad på hög på ett hjul. Som ett resultat av det triggas Copy Cats funktionen och återigen har du potentialen att vinna stort!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.