Doctor Love on Vacation

Följ med Doctor Love på semester i Doctor Love On Vacation Slot. Ta chansen och vinn gratisspinns, bonus & jackpot!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Njut av den romantiska atmosfären i Doctor Love On Vacation Slot och vinn stora pengar

Spela Doctor Love On Vacation Slot för en oförglömlig tropisk upplevelse

Doctor Love On Vacation presenteras av NextGen Gaming och är en tropisk semesterversion av föregångaren Doctor Love. Det har blivit ett utav de allra mest populära slotspelen online. Hjälp Doctor Love i det här roliga spelet som har 5 hjul och 20 vinstrader medan han försöker få kärlek att uppstå mellan ensamma semesterfirare. Tecknad grafik i ett romantisk semestertema, härliga ljudeffekter och just den rätta mängden humor och skoj kommer att få dig att känna dig som du är på semester medan du tjänar pengar. Var beredd på gratisspinns, bonusrundor och till och med jackpot medan du bidrar till Doctor Loves matchmaking!

Gratisspinns på en tropisk ö i Doctor Love On Vacation Slot

I det nya Doctor Love On Vacation Slot kan du matcha badbollar, stetoskop, solstolar, resväskor och andra symboler i det 5-hjuliga slotspelet som har tre rader och 20 vinstrader. Doctor Love själv är en wild symbol och kan ersätta övriga symboler i spelet, förutom den gula surfbrädan som är en scatter och den som triggar bonusrundan. Doctor Love dubblerar också alla priser han medverkar till som wildsymbol. Doctor Love On Vacation Slot kan spelas gratis eller med pengar som insats, och det kan också spelas i mobilen. Insatsen kan starta på 0.01 mynt till 2 mynt och kan gå upp till 40 mynt om du väljer 20 vinstrader. Du kan också välja funktionen auto-play vilket innebär att spelet fortsätter automatiskt ett antal rundor, räknar dina vinster och triggar bonusrundor. Gör dig redo för en solig semester med kärlekstema medan du spelar din väg genom ett hav av pengar som väntar dig!

Cocktails, badbollar och gratisspinns i Doctor Love On Vacation Slot

Få 3, 4 eller 5 surfbrädor och få 12, 16 eller 20 gratisspinns- men det är inte slut där- det kommer också att ge dig ytterligare 5, 15 eller 100 mynt. Och det blir bara bättre! Medan du spelar på gratisspinns kommer dina vinster att tredubblas och om Doctor Love ringer under den här tiden kommer dina vinster att bli multiplicerade med fantastiska 6 gånger!

Snurra och spela för ytterligare bonus

Doctor Love erbjuder en bonusfunktion vilket kan ge dig en gamble möjlighet för alla dina vinster. För att detta ska hända, måste du gissa rätt färg på spelkortet för att låsa upp bonusen och då kunna dubbla dina pengar, eller gissa rätt symbol på kortet för att fyrdubbla dina vinster.

Oroa dig inte- det här spelet kommer inte att lämna dig utan en jackpot om du får rätt kombination. Doctor Love själv kommer att vara den som hjälper dig med jackpoten om du lyckas få 5 Doctor Love på semesterkorten. Om det händer- kommer du att få 5000 mynt direkt. Snacka om att vinna stort!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.