Dragon Shrine

Kliv in i Dragon Shrine templet och sök efter drakens skatt. Fånga odjuret och nå rikedomarna i detta unika slotspel.


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Dragon Shrine Slot- vinn pengar online

Utforska Dragon Shrines tempel efter rikedomar

Dragon Shrine Slot, utvecklad av Quickspin, är ett väldigt bra tillägg till utbudet av slotspel online. Det erbjuder alla fantastiska funktioner som spelare vill ha, såsom gratisspinns, bonusrundor och en enorm jackpot. Det har också en unik funktion när det gäller utseendet på hjulen och vinstraderna. Hjulen har ett ojämnt antal, med tre rader på hjul nummer 1 och 5, och fyra rader på hjul nummer 2, 3 och 4. Spelet är färggrannt och fartfyllt med ett ortientaliskt tema. Så luta dig tillbaka och lyssna på avslappnande musik och håll ögonen öppna efter gulddrakar och värdefulla ädelstenar.

Samla ädelstenar i Dragon Shrine Slot

Dragon Shrine Slot har ett annorlunda upplägg än det traditionella slotspelet. Medan hjul nummer 1 och femte hjulet ser ut som vanligt, har hjul 2, 3 och 4, fyra rader istället för det vanliga antalet tre. Symboler i spelet är spelkorten 10, J, Q, K och A tillsammans med fyra stora ädelstenar i olika färger. Det finns också ett wildkort med loggan wild på en gul bakgrund, en bonusscatter i form av ett tempel i grönt och ett drak-kort. Lyckas du få första hjulet fyllt med draksymboler så triggas funktionen Dragon Stacked re-spin och hjulen kommer att snurra tre gånger till. Får du tre tempelsymboler når du ytterligare en bonusfunktion som kan ge dig 10 gratisspinns. Letar du efter ett nytt och kreativt slotspel för att spela på din mobil eller dator- varför inte pröva Dragon Shrine!

Kom in i templet för att få gratisspinns

Gratisspinns får du genom att match tre symboler av det gröna templet, får du tre symboler på hjul nummer 2, 3 eller 4 kommer du att bli belönad med 10 gratisspinns. Under denna runda kommer du också ha en möjlighet att trigga ytterligare gratisspel upp till totalt 20 stycken.

Samla drakar på hög för att få bonus

Det finns två olika typer av bonusfunktioner i Dragon Shrine. Den första kategeorin är gratisspinn-rundan, den som triggas av att spelaren får tre tempelsymboler. Den andra kallas för Dragon Stack re-spinns. För att trigga den måste du få en full rad med drakar på hjul nummer 1. Får du det kommer första hjulet med alla drakar att låsas medan övriga hjulen spinnas tre gånger till. Får du fler wildkort kommer dessa också att låsas, allt för att ge en ännu större chans till vinst!

Följ draken till jackpoten

Det finns en stor chans till en bra jackpot i Dragon Shrine Slot. Kombinationen gratisspinns och Dragon Stack re-spinn är det som ger dig chansen att nå den allra största jackpoten. Under gratisspinn-rundan kan både hjul nummer 1 och 5 fyllas av draksymbolen. När det sker på ett utav hjulen, kommer det att speglas även på det andra hjulet och detta ger förstås chans till ännu större vinster efter 3 re-spinns.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.