Dragon Sisters

Spela Dragons Sisters hos redbet, tämj de eldiga systrarna och trigga Dragon re-spinns för episka vinster!


Rekommenderad

Cat Wilde and the Doom of Dead

Nero's Fortune

Razor Shark

Jammin jars

Street Fighter II: The World Warrior Slot

Lucky Neko - Gigablox

Dragon Sisters- kliv in hos drakarna

Det här erbjudandet från våra vänner hos PUSH Gaming dubblar vår glädje utan problem! Det är aldrig bra att gå emellan två eldiga systrar, inte minst dessa två. En ledtråd är titeln- Dragon Sisters- den tyder på att det kan bli tufft eller hur?! Symboler i spelet följer det mörka temat och är sådana som flammande eldklot, svärd och sköldar.

Passionerande systrar på hjulet

Det karakteristiska och unika upplägget i Dragon slotspel är att det spelas på 2 olika spelhjul, båda med 25 vinstrader, 5 hjul vardera och 3 symboler per spel. Varje syster uppstår på sitt egna speciella hjul med sin drake ( ja båda har varsin drake!). ”Dark Sister” och ”Red Dragon” ser du i det översta hjulet och ”Light Sister” och ”Blue Dragon” i det nedre spelhjulet. RTP:n (den teoretiska återbetalningen till spelaren) i spelet ligger på 96.73%. Värt att pröva eller hur!

Flammande hjul och wilds är redo för dig

Dragon Sisters spelupplägg med dubbla hjul ger inte bara potentialen att vinna dubbla priser, utan det hör förstås ihop med den allra högsta vinsten man kan få! Bortsett från detta kan den flammande wild symbolen ersätta alla övriga symboler i spelet, så stora vinster kan även vinnas i standardsspelet. Med detta 2 -hjuls upplägg som spelas samtidigt kan det nästan vara svårt att hålla reda på alla vinster du får! Kom ihåg att i spelets inställningar kan du läsa mer detaljerat kring reglerna för vinst i respektive hjul.

Dragon re-spinns med Red och Blue Dragon

Det främsta målet i spelet är förstås att trigga Dragon re-spinns. Det är egentligen inte jättesvårt att nå dessa spinns, tursamt nog, men det är en viktig funktion så kom ihåg att det är denna som kan innebära de största vinsterna. I enkla termer så uppstår det en drake någonstans på hjulen så belönas du med Dragon re-spinns. Om det är en eller flera röda drakar, (dessa uppstår endast på det översta hjulet!) då triggas re-spinns rundan på det nedre delen av hjulet, och där kommer också wilds symboler att placeras i korresponderande rutor som där den röda draken uppstod i det översta hjulet. Får du en eller flera Blue Dragon symboler någonstans på det nedre hjulet triggas det re-spinns på det övre spelet. Upp till 3 stycken wilds placeras då slumpmässigt på det övre hjulet. Re-spinns kommer att fortsätta så länge nya draksymboler uppstår efter re-spinns. Förhoppningsvis tills alla symboler förvandlas till wilds och du vinner det största priset!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.