Drive: Multiplier Mayhem

Driver: Multiplier Mayhem är en adrenalinfylld tävling mot vinsten. Starta bilen och tryck gasen i botten!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Vinn pengar hos redbet och spela Driver: Multiplier Mayhem

Kör snabbt och spela Driver: Multiplier Mayhem

Driver: Multiplier Mayhem spelet låter dig köra så snabbt som du alltid velat! Pengar, coola racingförare, tjejer och snygg dyra bilar – låter som ett rätt lockande spel väl? Skapat utav NetEnt som är en utav världens största spelutvecklare, så är det här spelet något helt nytt. Du erbjuds gratisspinns så din bensin aldrig tar slut och en bonus efter den andra för att låta dig köra segervarvet. Du kan ta med dig det här spelet vara du än går då det finns tillgängligt även i mobilen. Vad väntar du på? Starta bilen och tryck gasen i botten!

Driver: Multiplier Mayhem slot- så kör du snabbast av alla

Driver: Multiplier Mayhem är ett nytt spel som erbjuds av redbet, som är ett online casino med stort utbud. Med NetEnts teknologi tillåter det här spelet dig också att spela närsomhelst och varsomhelst då du kan spela Driver: Multiplier Mayhem i mobilen. Spelet har 5 hjul, 3 rader och 15 vinstrader och varje hjul har en wildsymbol för att boosta dina chanser till vinst. Dessutom har varje hjul också en egen multiplikator som kan öka i värde. Till exempel ger hjul 2 en 2x multiplikator, hjul 3 ger 3 gånger multiplikatorn etc. Inte så dåligt! Driver: Multiplier Mayhem har vinstrader som kan ge upp till 120 gånger din initiala insats.

Starta bilen för alla viktiga gratisspinns

För att kunna aktivera gratisspinns måste du få 3 scattersymboler i en spinn. Därefter kommer du att se karaktären Jette, möta de andra förarna Twitch, Hamaki, den cigarrökande killen och Bruiser. En vinst här kommer att ge dig ett pris i form av en extra gratisspinn. Under racet kommer du att kunna hämta fler gratisspinns i form av nitrosymboler, för att kunna boosta dina vinster ännu mer.

Bonusrunda för att hålla farten!

Som med alla slotspel, så finns det naturligtvis en bonusrunda i Driver: Multiplier Mayhem. När du har ett exceptionellt spel som detta kan du inte förvänta dig något annat. Du kommer att kunna få tresiffriga vinster bara av att spela Driver: Multiplier Mayhem. Detta uppstå när du får wilds staplade på hög, multiplikatorer, scatters och gratisspinns. Addera nitrosymbolerna under gratisspinn-rundan till det här och du kommer att ha chans att få en megabonus på 120 gånger din insats.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.