Football: Champions Cup

I Football: Champions Cup slot kan du visa din skicklighet i fotboll och vinna guldpokalen


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Nytt sätt att vinna pengar i Football: Champions Cup Slot

Football: Champions Cup ett riktigt spännande fotbollsspel

Football: Champions Cup är ett slotspel med hög kvalite för alla fotbollsälskare. Det är ett väldesignat spel utvecklat av NetEnt, funktionellt och med snygg grafik. Med det här spelet kan du känna dig som en skicklig fotbollsspelare på en stor arena. Hör publiken jubla och var den viktigaste spelaren i just ditt lag! Den teoretiska återbetalningen till spelaren (RTP) är hela 96.82% och du har chans till både gratispinns och jackpot som bonus för ännu mer nöje och vinster. Så ta på dig landslagströjan och sätt igång.

Football: Champions Cup Slots magiska stadium väntar på dig

Football: Champions Cup har 3 rader, 5 hjul och 20 vinstrader. Det utspelar sig på en fotbollsarena med en bakgrundsmusik som får dig att känna som att du deltar på riktigt. Första steg är att välja en flagga som ska representera dig innan spelet startar. Den valda flaggan syns i nedre högra hörnet av spelet. Längst ned på skärmen kan du se summan av dina insatser och summan på kontot. Symbolerna i spelet är förstås sådana som fotbollsspelare, fotbollströjor, fotbollssko, visselpipa, guldpokaler, bonuskort och så spelkorten A, J, K och 10 på hjulen. Guldpokalen är spelets scattersymbol och fotbollen med loggan wild är wildkortet. Football: Champions Cup är ett utav de roligaste casino spelen online, älskar du fotboll så varför inte pröva?

Ökar dina vinster med gratisspinns

Spelare kommer att kunna vinna gratisspinns-turneringar om 3 guldpokaler uppstår på hjul nummer 2, 3 eller 4. Fyra stycken gratisspinns ges, då man ska ta sig igenom runda 16 vidare till kvartsfinal, semifinal och till sist final. Om spelaren vinner finalen – får man hela 500 gånger multiplikatorn, en andra och tredje plats ger 100 respektive 20 gånger multiplikatorn.

Smaka segerns sötma med bonus

I det här spelet finns det chans till bonusmöjligheter via gratisspinns som nämnts ovan, och straffläggning. Vid straffskott har man 5 försök att försöka göra mål. Varje bonusrunda består av två delar- i första delen ska spelaren lägga en straff och försöka göra mål. För att få möjlighet till denna bonus behöver du minst 3 scattersymboler. Andra delen är spelaren målvakt och får välja en utav 4 positioner för att försöka rädda motståndaren skott.

Spela fotboll och vinn pengar

Förutom att ha roligt så är målet förstås som i alla spel att vinna jackpoten! Detta är nödvändigt för att kunna vinna den allra största vinsten. Guldpokalen krävs på hjulen för att nå jackpoten och för att nå den allra högsta nivån. Lycka till!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.