GEMiX

GEMiX är det ultimata slotspelet med ett unikt upplägg. 7x7 rader för större vinstchans!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Vinn pengar hos redbet med GEMiX Slot

GEMiX Slot är det perfekta mobilspelet

GEMiX Slot är ett slotspel utvecklat av Play N´Go och är det ultimatat slotspelet online- det här spelet kommer att hålla dig underhållen i timmar! Det första du kommer att notera när du startar är att spelupplägget i GEMiX Slot är något utöver det vanliga. Det består nämligen av 7 gånger 7 rader. Matchar du fem kristaller sprängs de och du vinner ett pris. Vinsterna fortsätter att komma och du kommer att öka värdet på multiplikatorerna medan du närmar dig jackpoten. GEMiX Slot är ett färggrannt spel med snygg grafik som kommer att hålla dig fängslad medan du spelar.

Matcha kristaller, multiplikatorer och utforska GEMiX Slot

GEMiX är verkligen ett unikt slotspel. Det har 3 olika världar, flera olika wildsymboler och en så kallad kristalladdningsmätare. Kristallerna i spelet kan matchas vertikalt eller horisontellt. Matchar du 5 eller fler symboler på hjulen kommer de att explodera och nya symboler kommer att dyka upp på skärmen. Det finns tre roterande världar vilka du måste ta dig igenom i spelet. Olika wilds uppstår i varje värld för att hjälpa dig i jakten på din vinst! GEMiX har också en unik kristalladdningsmätare för att hålla dig underhållen. Varje nivå i det här fantastiska spelet ger dig en chans att vinna World bonus jackpot, en bonus som ökas progressivt.

Vem behöver gratisspinns när det finns en kristalladdare?

Det finns en unik funktion i det här spelet- nämligen en kristalladdningsmätare. När den är full, kan en utav fem scenarios kan uppstå för att öka dina vinster avsevärt. De fem olika funktionerna är Nova Blast, Crystal Warp, Light Beam, Chain Lightning och Supercharged Crystal. Varje en utav dem kommer att trigga ett nummer av olika funktioner som kommer att få dig trollbunden. Vem behöver gratisspinns egentligen?

Tre olika världar och wilds kommer att få dig att vinna pengar

Den så kallade World bonusen i det här spelet är väldigt intressant. Det finns som tidigare nämnt tre världar i GEMiX slot- gruvvärlden, prinsessvärlden och trollkarlsvärlden. Varje värld har sina wilds och gör spelet än mer laddat. I varje värld måste du klara mönstret som är utlagt på skärmen, och gör du det går du vidare till nästa värld och kan vinna World bonusen. Upplägget är spännande och du kommer att hitta alla möjliga extra bonusfunktioner- som expanding wilds, för att hjälpa dig att vinna stort.

Supercharge och en progressiv jackpot

Om ditt vinnande fortsätter och du får upp till 40 symboler, triggas Supercharge-funktionen. Det här kommer att ge dig en stor vinst och en kristalladdarfunktion vilket innebär att vinsterna belönas med 3 gånger multiplikatorn! Som ytterligare ett tillägg har GEMiX en progressiv jackpot som ökar med varje nivå av spel och kommer att betalas ut när du har klarat den sista utav de tre världarna i spelet.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.