Goldilocks

Kom och spela med Goldilocks och de vilda björnarna hos redbet för wilds, gratisspinns och såklart en massa gröt!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Goldilocks- det står mer på spel än gröt här

Med det mycket populära sagotemat i online slotspel världen, är det här slotspelet Goldilocks från Quickspin något som betalar ut mer än en skål med gröt. Vad som ursprungligen var en lansering från 2014 och beskriven av spelutvecklare själva som en stor hit, är nu tillbaka i HTML5. Vad innebär det för spelarna? Bättre grafik och bra effekter för att kunna spela med Goldilocks och att medla mellan de stackars björnarna! Designen är härlig och färggrann och temat är roligt. RTPn ligger på 96.84%.

Goldilocks slotspelet med ett klassiskt upplägg

Goldilocks har ett enkelt spelupplägg, och är precis som sagan själv ett väldigt traditionellt spel. Det har 5 hjul och 25 vinstrader, och du kan justera antalet vinstlinjer, reglera insättningar och spela med autoplay. Du startar spelomgången genom att välja din insats, tryck på ”spinn-knappen” och se efter om du får någon vinst i vinsttabellen. Väldigt enkelt va! Vill du ha mer information om spelregler och regler för utbetalningar, se inställningar.

Massor av björnar på hjulen

Lägg märke till att spelet inte har bara har en 1, utan 2 wilds. Den ena är standardversionen som gör allt en wild brukar så som att ersätta alla andra symboler förutom scattern. Denna symbol består av björnarnas hus. Den andra wildsymbolen kallas för ”Porridge Wild Multipliers” och är både en wild och multiplikator. Under gratissispinns rundan finns flera olika wilds, eftersom mamma björn, pappa björn och baby björn förvandlas till wilds!

Tredubbla din vinst innebär att tredubbla gröten

Om du får 3 Goldilocks symboler i spelet triggas 10 gratisspinns. Det finns också scattersymboler, vilket multiplicerar dina vinster med 3. Vad som är väldigt intressant, i termer av bonusfunktioner, är den funktionen ”Bears gone wild”. Om du kan samla Goldilocks scattersymboler då kommer alla björnar att bli wilds och förbli så till dina gratisspinns är slut. Inte bara är det här nästan för bra för att vara sant, men får du en scatter under den här funktionen kommer dina vinster att tredubblas! Med tanke på att Goldilocks betalar ut upp till 100 000 mynt i en vinst, så är det här ingen dålig multiplikator!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.