Hugo

Spela hjälte med ditt favorittroll Hugo, och få chans till stora vinster. Att bli hjälte ger dig gratisspinns!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Hugo Slot- vinn pengar online

Hjälp Hugo att hitta sin försvunna kärlek och skatt

Hugo är ett omtyckt troll som gjorde sin tv-debut för första gången i dansk tv på 90-talet. Programmet blev en stor succe, och det har nu tagit steget in i slotspelsvärlden! Spelet är utvecklat av Play N’ Go, en utav de ledande spelutvecklarna på marknaden. Hugo startar med det välkända introt till tv-programmet och ger de som växte upp med Hugo en känsla av äkta nostalgi. Spelet inkluderar också de figurer och den grafik som var med i originalprogrammet. Så vill du hjälpa din hjälte att vinna? Ta del av Hugos värld som erbjuder gratisspinns, bonussteg och en spännande jackpot!

Hitta några rejäla skatter i Hugo slot

Hugo erbjuder dig ett femhjulsspel med tre rader och 10 vinstrader. I början dyker huvudkaraktären Hugo upp på skärmen för att säga några ord innan spelet startar. Spelet tar plats på en tågräls i trä i skogen och har en bakgrundsmusik som håller dig underhållen medan du spelar. De fyra symboler med högre värde är de som tillhör Hugos utrustning; en hacka, explosiva pinnar, en säck med guld och guldklimpar. Standarsymbolerna 10, J, Q, K och A är de med lite lägre värde. Under spelet blir hjälten Hugo en wildsymbol som kan ersätta alla andra symboler i spelet förutom den elaka häxan Afskylia som är scattersymbolen och kistan med guld. Guldkistan kan bara uppstå på första, tredje och femte hjulet och triggar bonusspelet. RTP (den teoretiska återbetalningen) är på hela 96.4%, vilket är ganska imponerande!

Gratisspinns för att multiplicera dina insatser

Du får en chans att delta i gratisspinn-rundan när minst tre utav Afskylia symbolerna uppstår på hjulen. Ett plus är att du kan få en extra scattersymbol, Hugolina, som är Hugos fru förlängd över alla hjul. Innan rundan sätter igång får du göra ett val mellan en utav tre möjligheter där den största vinsten kan ge tre gånger din insats. Vill du ha 5 spinns där den extrascattern ger dig 3 gånger din totala satsning, 10 spinns där du får multiplikatorn gånger 2 eller vill du kanske ha hela 15 spinns?

Spinna för en skatt i bonusrundan

Aktivera Hugos bonusfunktion genom att få tre kistor på hjul 1, 3 och 5. Den här funktionen ger dig möjligheten att leta i guldgruvor för att hitta fler skattkistor. Du kan välja mellan olika dörrar och genom att välja rätt dörr kan du hitta en rejäl vinst. Men se bara upp för Don Croco- krokodilskurken- som gömmer sig bakom en utav dörrarna- för möter du honom är din bonusrunda över!

Två sätt att vinna jackpoten

En utmärkande funktion i spelet är dess progressiva jackpot. Via jackpotmetern kan du se att den nästan alltid är stor eftersom en liten procentenhet av varje insats ökar den totala summan. Du kan vinna hela jackpoten med en enda spinn, eller så kan du långsamt spinna din väg och vinna mindre summor. Det gäller bara att ha en bra strategi och lite tur.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.