Ice Breaker

Spela Ice Breaker slotspel hos redbet och få en stor vinst! Full av multiplikatorer och massor av gratisspinns.


Rekommenderad

Cat Wilde and the Doom of Dead

Nero's Fortune

Razor Shark

Jammin jars

Street Fighter II: The World Warrior Slot

Lucky Neko - Gigablox

Ice breaker slotspel- slå sönder isen med stil

Det må vara sommar men Push Gaming släpper ändå ett vinterspel hos redbet casino. Om du är ute efter att avsluta det här spelet snyggt med en massa mynt i vinst så förelår vi att du tar på dig handskar för det är kyligt! Grafiken är snygg och man blir inte besviken på de funktioner som Push Gamings har utvecklat, och det samma kan sägas för vinsterna i spelet. Maxinsatsen på 100 ger verkligen chans för några härliga vinster!

Dags att skaffa dig några rejäla vinster

Ice Breaker är ett färggrannt och roligt slotspel med 5 hjul och 243 vinstrader. Om du gillar att bekanta dig med spelet först så kan du förstås göra det innan du bestämmer dig för att satsa riktiga pengar och försöker fånga de stora fiskarna. När du väl börjar snurra på hjulen kommer du inte att bli besviken!

Tricket är att slå sönder isen och vinna multiplikatorer

Det finns några riktigt coola funktioner i Ice Breaker slotspel, det främsta är kanske den kollapsande fisken. När 2 eller fler fiskar landar på samma rad, kommer botten att kollapsa till ett moln av krossad is och luckan blir ersatt av nya symboler. Den här funktionen räknas som en multiplikator så beroende på antal fiskar som kollapsar så kommer din vinst att multipliceras med samma antal. Kollapsar exempelvis 3 stycken så multipliceras din vinst med 3 gånger!

Massor av gratisspinns

På hjul 1, 3 och 5 kommer en hammare inuti ett isblock att uppstå. Det här är nyckeln att nå gratisspinns, 3 hammare i rad kommer att trigga gratisspinns- rundorna vilket innebär att du får från 6 stycken rundor ända upp till 12. Så lyckas du få flera hammaren kommer du definitivt att få fina vinster här!

Du behöver inte lägga din vinst på is i Ice Breaker

Genom att kombinera de generösa gratisrundorna med de frekventa vinstmultiplikatorerna så finns det fina priser att hämta i spelet trots att Ice Breaker inte har någon särskild bonusfunktion. Med härlig grafik och ett roligt tema så är det definitivt värt att spela, men glöm inte att ta på dig en varm tröja!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.