Ivanhoe

Ivanhoe från Elk Studios är ett slotspel som är fullpackat med power! Delta i det mäktiga slaget och ta över tronen!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Ivanhoe- förbered dig på strid

Elk studios, en spelutvecklare känd för sin snygga design i spel som exempelvis Wild Toro verkar i denna version ha testat en något annorlunda stil, i alla fall ser det ut så på ytan. I bakgrunden syns ett tornerspel med riddare, och stilen på spelet är onekligen en mix av nytt och modernt blandat med en retrostil med ett flipperspels layout. Ivanhoe har verkligen sin egen stil! Med ett väldigt häftigt koncept, har Elk studios skapat ett riktigt manligt spel.

Ett slotspel som passar det medeltida temat

I ett väldigt enkelt format har Ivanhoe ett upplägg med 3 hjul, 3 rader och bara 17 vinstrader. Spelet har ett starkt tema och stilen representeras av en solid men enkel design. Med bara en bonusfunktion och de 3 hjulen så finns det inte mycket rum för variation, men det fungerar helt klart bra ändå! Symboler som dyker upp på skärmen är bland annat Ivanhoes riddarsköld, en kungakrona och frukter såsom citroner, körsbär och meloner. Insatserna varierar från ca 200 kronor och uppåt och RTP:n ligger på respektabla 96.3%.

Tar dig tillbaka till 90-talet med enkla funktioner

Med det flipperspel-liknande upplägget tar det här slotspelet dig tillbaka till 90-talet. Ivanhoe har 12 insatsnivåer för varje valuta. Varje insats är 100 mynt, och en spelrunda startar när spelaren trycker på spinn-knappen. Det finns också en auto-spinnfunktion om man önskar att spelet snurrar automatiskt ett visst antal rundor. Vinsterna betalas ut i mynt, och den största vinsten är hela 300 000 mynt! Inget dåligt pris direkt.

Kämpa för kungakronan

Få 3 stycken Ivanhoe bonussymboler för att starta bonusfunktionen, sen är det bara att köra på! Med 5 gratisspinns måste du nå 2500 poäng för att nå nästa nivå. Varje nivå erbjuder nya gratisspinns och poängmål med en myntjackpot på 300 000 mynt. Kronan agerar som en wilds under gratisspinnsrundan och varje nivå multiplicerar dina vinster medan du är på den nivån. Nivåerna är:

Nivå 1: 5 gratispinns = 2500 poäng som mål (alla vinster x 2)
Nivå 2: 3 gratisspinns = 8000 poäng är målet (alla vinster x 3)
Nivå 3: 3 gratisspinns = 20 000 poäng (alla vinster x 4)
Nivå 4: 3 gratisspinns = 81 000 poäng (alla vinster x 5)
Nivå 5: 3 gratisspinns = 300 000 poäng som mål (alla vinster x 6)

Starka män och kvinnor

Det är tydligt att med det här starka och nostalgiska temat, en snygg produkt och en roligt koncept, ger Elk studios spelarna chansen att pröva ett riktigt kul slotspel!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.