King Of Slots

The King of Slots – ger dig chansen att vinna gratisspinns och en stor jackpot!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

King of Slots- vinn pengar online hos redbet

Spela King of Slots online nu och upplev ett riktigt klassiskt slotspel!

Om du letar efter ett klassiskt online casino spel med juveler och frukter, då kan King of Slots vara rätt för dig. Spelet som är utvecklat av NetEnt, har 5 hjul och 25 vinstrader som kan inkluderar sticky wins, wildkort och en bonusrunda som erbjuder massor av gratisspinns. Att spela slotspel online har aldrig varit så här kul. Medan du har kul och belönas med alla gratisspinns, har du också chansen att vinna riktigt stort, med en jackpot upp till 3000 gånger din original insats.

Redo att spela King of Slots?

King of Slots innehåller några riktiga coola bonusfunktioner. Den första- Sticky wins funktionen, ger dig chansen att skapa vinnande kombinationer, genom att frysa symboler när du fått vinstrad. Hjulen kommer att fortsätta att spinna så länge som den nya vinnande kombinationen syns på skärmen. Med den här funktionen så har du chans att vinna riktigt stora vinster. King of Slots innefattar också den mycket omtyckta gratisspinn-funktionen, som aktiveras så fort du får fem scatters. Det kanske låter som om fem stycken scatters är mycket att få, men med hjälp av Sticky wins funktionen så är det enkare än vad du tror!

Få ut mer utav ditt spelande genom gratisspinns

Spelar du King of Slots och nu vill du samla in de där gratisspinnsen? För att få dem behöver du få 5 scatters, vilket innebär 5 spinns. Om du hittar sex stycken scatters, kommer du att få 15 gratisspinns. 7 scatter ger dig 20 och 8 låter dig spela 25 gratisspinns. Är du proffsig nog att hitta 9 eller fler scatters får du hela 30 gratisspinns! Vinner du under dessa rundor, kommer dina vinster att multipliceras med 3.

Maximera din chans att vinna med två coola bonusfunktioner

Det finns två stycken mycket coola bonusfunktioner i spelet, och de hjälper dig att få ut det mesta utav dina spinns. King of Slots är ett klassiskt spel men dessa funktioner ger spelet något speicellt. Särskilt Sticky wins funktionen, som hjälper dig att få de där vinnande kombinationerna så du kan få gratisspinns och stora vinster!

Är du redo att nå jackpoten?

King of Slots är ett toppenspel då du kan vinna stort även om du inte satsat särskilt mycket. Med en jackpot upp till 3000 gånger din insats, kan du vinna bra mycket mer än vad du startade med. Gratisspinns funktionen kommer att komma väl till hands när du försöker vinna jackpoten och avsluta med den stora vinsten.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.