King Tiger

Följ med King Tiger in i Afrikas djungel och få fantastiska bonusar och nå den ultimata jackpoten. Endast för de modiga!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

King Tiger Slot: Vinn galna priser i den fantastiska afrikanska djungeln

King Tiger: Följ med kungen i jakten på skatten

Ta sällskap med kungen i den afrikanska djungeln och följ med honom i jakten på skatten medan han visar dig alla vackra skapelser i landet. Slotspelet, utvecklat av NextGen, tar plats i djungeln precis som titeln beskriver. Online slotspelet King Tiger har 5 hjul och 20 vinstrader. Det utspelar sig på i Afrika, och spelet inkluderar flera olika karäktärer och symboler. Djur såssom buffalo, tiger, elefant, hjort och fåglar är karaktärer som dyker upp längs vägen. Wild symbolen är tigern och scattersymbolen är den rosa blomman. Spelets otroliga grafik är ändå inte den största höjdpunkten. Faktum är att det är den fantastiska bonusrundan som ger gratisspinns som gör det här spelet berömt. Låt oss inte heller glömma den generösa jackpoten!

Djungelskatten kan endast hittas i King Tiger slotspel

NextGen skapade verkligen djungelfeber med det här fantastiska slotspelet. King Tiger är full av grafik och lever verkligen upp till sitt namn. Det utspelar sig i den afrikanska djungel och inkluderar också de invånare man förväntar sig att stöta på i djungeln. Djur såsom buffel, elefant, hjort och fåglar syns i spelet. Wild symbolen representeras av tigern och uppstår endast på hjul nummer två, tre och fyra och scattersymbolen är den rosa blomman. King Tiger har 5 hjul och 20 vinstrader. Gratisspinn funktionen är en utav de bonusar som spelet har och den aktiveras av att få 3 eller fler blommor på hjulen. För att göra det ännu bättre- om du lyckas få 3 eller fler blommor under den här funktionen kan du återigen aktivera gratisspinns. King Tiger slutar inte att överraska där, onlinecasino spelet erbjuder också en otrolig jackpot på 15000 mynt. Det innebär mer pengar för dig!

Gyllene gratisspinn endast i King Tigers djungel

King Tiger erbjuder spännande bonusfunktioner som inkluderar gratisspinns. För att aktivera denna funktion måste du få tre eller fler scattersymbols, vilket är de rosa blommorna, någonstans i hjulen. Du kommer att belönas med 10 gratisspinns om du lyckas få detta och din initiala insats kan då tredubbleras. Få tre eller fler scattersymboler under den här rundan och du kan reaktivera bonusrundan igen.

Snurra på kungens hjul och vinn den ultimata bonusen

Spela King Tiger och förvänta dig att få ta del av bonusfunktioner som gör det värt mödan. Tjäna upp till 10 gratisspinns och få 3 gånger multiplikatorn i bonusrundan. Men det är inte allt. Spelet erbjuder spelfunktioner där du får dubbelt upp och du kan till och med fyrdubbla din insats om du bestämmer dig för att använda dig av Gamble funktionen. Ett spelkort kommer att dras och du får gissa antingen färg eller symbol på kortet. Gissa färgen rätt och vinn det dubbla- gissa rätt symbol och du får fyrdubbla vinst.

Sök genom djungeln och vinn jackpoten

Jackpoten i spelet är 15000 mynt och den aktiveras när du får 5 elefanter på en vinstrad under gratisspinn funktionen. Förutom att detta är en otroligt generös jackpot, om du lyckas få 5 elefanter utanför gratisspinn funktionen så kan du fortfarande tjäna 15000 mynt. Så ta fram tigern i dig nu och ta chansen att vinna stort.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.