Lady of Fortune

Lady of Fortune, spelet som får dig att vinna pengar medan du har roligt!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Lady of Fortune - ett casinospel online

Spela Lady of Fortune och ha turen att vinna pengar

Lady of Fortune är ett fantastiskt roligt och färgglatt online slotspel, utvecklat av Play N´ Go. Det startar med en härlig introvideo som direkt ger dig rätt känsla för spelet. Hjulen innehåller symboler som representerar tur i olika kulturer världen runt såsom fyrklöver, nyckelpiga, hartass, hästsko och siffran 7. Spelet har fem hjul, 3 rader, 15 vinstrader och du kan satsa 5 mynt per rad. Siffran 7 är den symbol som har ger högst utbetalning och fyrklövern den som ger näst högst. Lyckas du få samma 3 utav någon av de lyckobringade symbolerna blir du erbjuden en Pick a Prize bonus, som är precis lika bra som den låter! Du kan själv välja antalet vinstrader, antalet mynt och myntvärdet i spelet i inställningarna och du kan spela på låtsas eller med riktiga pengar. Spelets RTP (teoretiska återbetalning till spelaren) är på 95.79%. Du kan spela det på din mobil och vinna pengar i busskön på väg till jobbet!

Lady of Fortune bringar tur

Tursymbolerna i det här spelet får dig verkligen på rätt humör och det finns en del roliga funktioner i Lady of Fortune. Bilden av Lady of Fortune själv är scattersymbolen och den kan bara uppstå på hjul 1, 3 och 5. Spelet inkluderar hela 4 wildsymboler- multiplikatorerna x2, x3, x4 och x5. Wildsymbolerna uppstår endast på hjul nummer 3. En vinstkombination som innehåller en multiplikator x2 multiplicerar vinsten med 2 och så vidare. Wildsymbolerna kan ersätta alla andra övriga symboler i spelet förutom scattern och hjälper dig till vinnande kombinationer. Du har också chansen att få bonusfunktionen ”Pick a Prize” där du får välja en utav Lady of Fortune symbolerna för ett pris.

Spinna på hjulen, få en bonus och nå jackpoten

Som tidigare nämnt kan Lady of Fortune bara uppstå på hjul 1, 3 och 5. När du får tre Lady of Fortune symboler får du en Pick-a-Prize bonusfunktion och du får då välja en Lady of Fortune utav tre stycken- och den här bonusen kan ge dig upp till 150 gånger din insats. Lyckas du få 5 symboler utav siffran 7 kommer du att nå en jackpot på 2500 mynt! Så sätt igång att spela Lady of Fortune idag och vinn pengar online!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.