Motörhead Video Slot

Motörhead Video Slot – spela ett riktigt rockigt slotspel! Gillar du Motörhead? Testa då detta slotspel.


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Motörhead Video Slot – vinn stort med det här rockiga spelet

Motörhead Video Slot är ett fantastiskt äventyr full av rock

Motörhead Video Slot låter dig släppa loss till tonerna av det legendariska rockbandet Motörhead. Slotspelet fokuserar på bandets mest karismatiska karaktär- Lemmy. NetEnt har skapat ett spel som får det att kännas som om du är mitt i en Motörhead konsert. Få slotspel erbjuder samma möjligheter, och dessutom med upp till 76 vinstrader. Får du tre stycken Motörhead loggor, får du inte mindre än 10 gratisspinns! Det här ökar förstås dina chanser att få bonus eller jackpot. Aldrig förr har väl ett slotspel online haft ett sånt här tilldragande soundtrack!

Motörhead Video Slot – bonus med Bomber och Mystery Reel

Motörhead Video Slot är som inget annat spel online, det skapar en massa action till tonerna av rockig musik. Aldrig har spelare varit så sugna på att skruva upp volymen! Vill du vinna stora pengar kommer Mystery Reel att hjälpa dig. 1 eller fler hjul kommer att vara Mystery hjul under huvudspelet och gratisspinns. Om ett sådant har uppstått när hjulen slutat att spinna kommer det att kunna förvandla symboler som kan hjälpa dig till en vinst. Bomber funktionen kommer att skapa 10 utav dessa Mystery symboler, slumpmässigt innan huvudspelet sätter igång. Du har en massa chanser att få gratispinns eftersom 10 stycken kommer att ges när du får 3 Motörhead symboler. Motörhead Video Slot – erbjuder en riktig hårdrockupplevelse med gitarrer och högtalare och andra konsertrelaterade symboler såsom frontfiguren Lemmy, guldstjärnor, körsbär, hästskor och mycket mer. Sätt på dig hörlurarna och höj volymen, det här spelet bjuder på en riktigt rockig upplevelse.

Få en massa gratisspinns med Motörhead symbolerna

Gratisspinns, är en viktig del i alla slotspel. I Motörhead Video Slot - får du 10 stycken gratisspinns varje gång Motörhead bandets logga uppstår på hjul nummer 3, 4 och 5. Det här är ett riktigt bra sätt att få fler spinns för dina pengar och ökar dina chanser till att säkra den stora vinsten.

Bomber funktionen och Mystery Reel kommer hjälpa dig att nå bonusen

Bonusfunktionerna i Motörhead Video Slot inkluderar Mystery Reel och Bomber funktionen som tidigare nämnts, och får du en Mystery symbol kommer det att erbjuda dig en riktigt bra bonus genom att förvandla en symbol till en utav de som du vehöver för att vinna. Slumpmässigt före ett spinn i huvudspelet, kommer Bomber funktionen att sätta igång explosioner över hela slotspelet och ge dig minst 10 Mystery symbols.

Vinn din jackpot till tonerna av Ace of Spades!

Den unika designen av hjulen i Motörhead Video Slot gör att du har stora chanser att vinna den där härliga jackpoten. Du kommer att kunna spela på fem hjul med ett antal rader varierande mellan 3 och 5. Totalt ger det här dig hela 76 sätt att vinna. I varje spinn kommer ett utav hjulen att vara ett Mystery hjul- full Mystery symboler som vill förvandlas för att hjälpa dig att vinna jackpoten!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.