Wins Of Fortune

Wins of Fortune slotspel från Quickspin ger spelaren en smak av Asien och re-spinns och Super- respinns i mängder!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Wins of Fortune - tur gynnar de modiga!

Quickspins har återigen lanserat en riktigt bra spel med tema Asien! Det populära inslaget för Quickspins produkter (Reel Rush, Dragon Shire) är den återkommande och mycket uppskattade re-spinnfunktionen. Så alla de fördelaktiga funktioner som vi spelare har lärt känna i Quickspinns lanseringar återser vi nu igen i Wins of Fortune slotspel. Det innebär att det här spelet är fräscht och nytt, men har ändå inte förlorat charmen i sitt format.

Re-spinna och snurra för att vinna 100 000 mynt!

Fräckt nog har det här spelet ett annat upplägg än den traditionella 5-hjuls designen. Istället är upplägget 3-3-4-4-5 och med en re-spinn funktion vid vinst. Den maximala vinstsumman ligger på 100 000 mynt så stora vinster kan definivit nås i det här spelet, och det finns hela 259 sätt att vinna. RTP är inte så tokig den heller, och ligger på 96.54%.

Få hjulen att växa vid varje spinn

Hjulen börjar med 3-3-4-4-5 storleken, och så fort en vinst nås triggas re-spinn funktionen automatiskt. Varje re-spinn förstorar också hjulen medan de vinnande symbolerna samtidigt flyttas till vänster. Målet är att få 4 vinster i stöten, då blir himlen röd och Super re-spinnfunktionen triggas.

En funktion som bara fortsätter och fortsätter

Wins of Fortune består inte av en hel massa bonusfunktioner, men det är i spelets enkelhet som charmen ligger. Inte bara det utan även i chansen att vinna hela 100 000 mynt och det är ett annat exempel på att ett omfattande och mer interaktivt spel inte är nödvändigt för att kunna vinna stort! I Wins of Fortune är Super re-spinn funktionen förvånansvärt fängslande. Genom att få 4 vinster i följd kommer hjulen att utvidgas till sin fulla 5x5 storlek. Om de vinnande symbolerna och re-spinns varar tills inga andra symboler adderas, är det en ganska stor chans att få en stor vinst! Lyckas du fylla hela hjulen så blir 5 figurer plötsligt ganska uppnåeliga. Varför inte ge det här charmiga spelet en chans!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.