Skapa ditt eget spel

Skapa ditt eget spel

18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

William Hill introducerar funktionen Bet Builder, ett nytt sätt att spela på. Du kan nu bygga dina egna “samma-match-kombispel”, valmöjligheterna är många och funktionen finns tillgänglig på de största fotbollsligorna.

Så här funkar det:

  1. Öppna en av följande fotbollsligor: Premier League, Allsvenskan, Ligue 1, The Championship eller MLS.
  2. Välj en match och klicka på symbolen Bet Builder till höger om odds.
  3. Nu är du redo att skapa ditt eget spel, välj dina marknader och placera sedan spelet som vanligt.

    Oddsen av alla dina val slås sedan samman och ger dig ett samlat odds.

Ny hos William Hill? Du kan använda dig av Bet Builder för att aktivera ditt välkomsterbjudande genom att klicka nedan.

Regler och villkor

Läs om specifika Bet Builder villkor här.

1. Generella bonusvillkor gäller.
2. Erbjudandet om 1 Freebet värt etthundra (100) kr är endast tillgängligt för nya spelare hos William Hill som aldrig tidigare har slutfört en första insättning.
3. Du kan inte ta del av bonusen om du redan tagit ett välkomsterbjudande på någon sida som går under Evoke Gaming LTDs licens.
4. Endast en välkomstbonus per spelare gäller, antingen sport eller casinobonus. När en välkomstbonus valts kommer du inte kunna nyttja övriga välkomsterbjudanden.
5. 1 Freebet värt etthundra (100) kr tilldelas efter att du valt sportvälkomstbonusen, gjort en framgångsrik första insättning på minst tvåhundra kronor (200 kr) samt omsatt insättningen. En insättning på mindre än tvåhundra kronor (200 kr) kommer ej att aktivera bonusen.
6. Endast spel med Odds 1.80 eller högre räknas mot omsättning av kvalificerande första insättningen.
7. Freebets kan inte delas upp. Om du väljer att inte använda hela beloppet av ditt Freebet kommer det återstående beloppet att förverkas.
8. Utbetalning av Freebet-vinst betalas ut så snart som möjligt efter att kvalificerande spel är slutfört, rättat samt avräknat som vinst. Insats från Freebet är inte inkluderad i dina vinster.
9. Vinsterna från Freebet är omsättningsfria och kan tas ut direkt.
10. Freebets kan inte bytas mot riktiga pengar eller andra bonusar.
11. Freebets kan bara användas på sport.
12. Du kan inte använda ditt Freebet på hästkapplöpning.
13. Om eventet du använt ditt Freebet på avbryts så ogiltigförklaras spelet och du kan därmed använda ditt Freebet på ett annat event. Skulle eventet flyttas så står spelet kvar för att slutföras på den nya tiden/datumet.
14. Ditt Freebet har ett utgångsdatum på 60 dagar från den dag det aktiverades på kontot, oavsett vad som anges på webbplatsen eller på bonusinformationssidan.
15. Om minsta indikation på att en eller flera insatser placeras av en kund eller kundgrupp där en kund garanteras vinst oberoende av resultatet, kommer William Hill att återkräva alla pengar från vinsten i fråga. William Hill kan också ogiltigförklara alla spel som är relaterade till denna kampanj om sådant beteende som beskrivs ovan inträffar.
16. Kunder som sätter in med Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap kommer inte att vara berättigade till något Freebet.
17. Alla kunder har 30 dagar på sig (från den första dagen de är aktiva) att logga in med Pay N Play, innan detta har gjorts kommer ett temporärt konto öppnas. Om inget inlogg med Pay N Play sker inom 30 dagar stängs kontot till det har blivit verifierat.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.