Ta del av ett Freebet med vårt Sport Betting-erbjudande

Ta del av ett Freebet med vårt Sport Betting-erbjudande

+18Endast giltigt för nya spelare med ett första sportspel på max. 500krBonus-Regler och Villkor gällerstodlinjen.se | spelpaus.seEv. vinster från Free Bet är OmsättningsfriaSpela AnsvarsfulltGilltig i 60 dagar.

1. Öppna ett konto som ny spelare och gör din första insättning
2. Lägg ett första spel för upp till 500 kr på valfri sport
3. Få hela summan för ditt spel återbetalat som ett Freebet om spelet rättas som förlust

Regler och villkor

1. Generella bonusvillkor gäller.
2. Erbjudandet om 1 Freebet värt upp till femhundra (500) kr är endast tillgängligt för nya spelare hos William Hill som aldrig tidigare har slutfört en första insättning.
3. Du kan inte ta del av bonusen om du redan tagit ett välkomsterbjudande på någon sida som går under Evoke Gaming LTDs licens.
4. Endast en välkomstbonus per spelare gäller, antingen sport eller casinobonus. När en välkomstbonus valts kommer du inte kunna nyttja övriga välkomsterbjudanden.
5. 1 Freebet värt upp till femhundra (500) kr tilldelas efter att du valt sportvälkomstbonusen, samt lagt ett första sportspel för upp till femhundra (500) kr som rättas som förlust. Ett förlorat spel på över femhundra (500) kr kommer ej att aktivera bonusen. Rättas ditt första spel som vinst kommer bonusen förverkas utan utdelning av Freebet.
6. Vid utdelning av Freebet kommer dess värde alltid rundas nedåt till närmsta hela hundratal. Exempelvis, lägger du ett spel för 260 kr efter att ditt sportvälkomsterbjudande aktiverats kommer ett Freebet på 200 kr betalas ut om spelet rättas som förlust.
7. Freebets kan inte delas upp. Om du väljer att inte använda hela beloppet av ditt Freebet kommer det återstående beloppet att förverkas.
8. Utbetalning av Freebet-vinst betalas ut så snart som möjligt efter att kvalificerande spel är slutfört, rättat samt avräknat som vinst. Insats från Freebet är inte inkluderad i dina vinster.
9. Vinsterna från Freebet är omsättningsfria och kan tas ut direkt.
10. Freebets kan inte bytas mot riktiga pengar eller andra bonusar.
11. Freebets kan bara användas på sport.
12. Du kan inte använda ditt Freebet på hästkapplöpning.
13. Om eventet du använt ditt Freebet på avbryts så ogiltigförklaras spelet och du kan därmed använda ditt Freebet på ett annat event. Skulle eventet flyttas så står spelet kvar för att slutföras på den nya tiden/datumet.
14. Ditt Freebet har ett utgångsdatum på 60 dagar från den dag det aktiverades på kontot, oavsett vad som anges på webbplatsen eller på bonusinformationssidan.
15. Om minsta indikation på att en eller flera insatser placeras av en kund eller kundgrupp där en kund garanteras vinst oberoende av resultatet, kommer William Hill att återkräva alla pengar från vinsten i fråga. William Hill kan också ogiltigförklara alla spel som är relaterade till denna kampanj om sådant beteende som beskrivs ovan inträffar.
16. Kunder som sätter in med Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap kommer inte att vara berättigade till något Freebet.
17. Alla kunder har 30 dagar på sig (från den första dagen de är aktiva) att logga in med Pay N Play, innan detta har gjorts kommer ett temporärt konto öppnas. Om inget inlogg med Pay N Play sker inom 30 dagar stängs kontot till det har blivit verifierat."

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.