Välkommen till William Hill

Välkommen till William Hill

Följande bonusar är tillgängliga för dig som inte tagit del av något erbjudande under 2019 på någon av sidorna som går under Evoke Gaming LTDs licens - välj en av följande:
— eller —Regler och villkor

1. Generella bonusvillkor gäller.
2. Kunder som sätter in med Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap kommer inte att vara berättigade till något freebet.
3. Minsta insättning är 100 kr.
4. Endast en välkomstbonus per spelare gäller, antingen sport eller casinobonus.
5. Insats från freebet är inte inkluderad i dina vinster.
6. Vinsterna från freebet är omsättningsfria och kan tas ut direkt.
7. Vid Cash Out blir du exkluderad från kampanjen.
8. Freebets kan inte bytas mot riktiga pengar eller andra bonusar.
9. Freebets kan bara användas på sport.
10. LIVE freebet kan endast användas på live-sport.
11. Freebets kan inte splittas. Om du väljer att inte använda hela beloppet av ditt freebet, kommer det återstående beloppet att förverkas.
12. Ditt freebet har ett utgångsdatum på 60 dagar från den dag det aktiverades på kontot, oavsett vad som anges på webbplatsen eller på bonusinformationssidan.
13. Om minsta indikation på att en eller flera insatser placeras av en kund eller kundgrupp där en kund garanteras vinst oberoende av resultatet, kommer William Hill att återkräva alla pengar från vinsten i fråga. William Hill kan också ogiltigförklara alla spel som är relaterade till denna kampanj om sådant beteende som beskrivs ovan inträffar.
14. Alla kunder har 30 dagar på sig (från den första dagen de är aktiva) att logga in med Pay N Play, innan detta har gjorts kommer ett temporärt konto öppnas. Om inget inlogg med Pay N Play sker inom 30 dagar stängs kontot till det har blivit verifierat.
15. Lagda spel på hästkapplöpning kommer inte att gälla för denna kampanj och du kan heller inte använda ditt freebet på hästkapplöpning.
16. Du kan inte ta del av bonusen om du redan tagit ett välkomsterbjudande på någon sida som går under Evoke Gaming LTDs licens.

17. Sportbonus 50%: Spela för din insättning genom att lägga enkel- eller kombospel med minsta odds 1.8 och minsta insats 100 kr. Få 50% av din insättning som ett LIVE freebet upp till 500 kr.

• LIVE freebet kan endast användas på live-sport.

18. Sportbonus 100%: Spela för din insättning genom att lägga kombospel med minst 3 val, minsta odds 3.5 och minsta insats 100 kr. Få 100% av din insättning som ett freebet upp till 1000 kr.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.