Medusa II

Häng med i jakten på skatten i Medusa II Slot. Var försiktig så du inte blir tagen- hon kan förvandla dig till sten!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Medusa II Slot: vinn pengar online

Spela Medusa II om du vågar möta Medusas blick

Det här spelet inspirerat av det antika Grekland är ett väldigt bra tillägg i utbudet av NextGens online slotspel. En förvittrad stad syns i bakgrunden av Medusa II och ger spelet en olycksbådande och dyster känsla. Du måste vara vaksam så du undviker Medusas dödliga blick! Spelet är en uppföljare till sin föregångare av samma namn och erbjuder spänning, stora vinster, bra bonusfunktioner och gratisspinn som du kommer att upptäcka på vägen till jackpoten. Låt inte ormarna på hennes huvud skrämma dig, håll dina ögon skyddade och hugg huvudet av odjuren!

Gratisspinns, stora insatser och bonusfunktioner i Medusa II Slot

Medusa II kan spelas på fem hjul och erbjuder 243 vinstrader. Det innebär att spelet erbjuder 243 sätt att vinna. Spelet erbjuder spinns från ca 280kr och upp till 560kr och har en hel del häftiga bonusfunktioner. En utav dem är den så kallade Turned to Stone stacked wilds. En soldat attackerar Medusa och förvandlas till sten. Symbolen av soldaten förvandlas då till en hög med wilds som erbjuder stora vinstsummor. En annan bonusfunktion är gamble funktionen där spelet erbjuder eller 4 gånger multiplikatorn och där är du säker på att avsluta med bonus. Spela på din mobiltelefon och vinn massor av pengar!

Vinn upp till fem gratisspinns i Medusa II

Medusa II erbjuder dig spännande bonusfunktioner som inkluderar möjlighet till gratisspinns. För att denna funktion ska aktiveras måste du få tre eller fler scattersymboler, vilken är Medusa själv, någonstans på hjulen. De låsta hjulen från huvudspelet spelas här och om du får tre eller fler scattersymboler kommer du bli belönad med fem gratisspinns.

Njut av många bra bonusfunktioner i Medusa II

Två till fem hjul kan låsas tillsammans under gratisspinn bonusrundan, eller till och med under huvudspelet. När de slutar snurra och alla visar samma symbol och kan det bli väldigt lönsamt. En annan bonusfunktion är som tidigare nämnt Turned into Stone stacked wilds. Under denna funktion kommer hjulen att förvandlas till wild symboler.

Vinn en enorm jackpot i Medusa II

Medusa II har en jackpotfunktion som kommer att imponera på dig. Den kan aktiveras genom att klicka på knappen markerad med hjärta och klöver under hjulen. Du kommer här att kunna dubblera eller till och med fyrdubbla dina vinster! Om du gissar rätt på färg på det dolda kortet kommer dina vinster att dubbleras, gissar du rätt på kortsymbolen kan du få en jackpot så stor så att den fyrdubblas! Du kan spela upp till fem gånger.

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.