Phoenix Sun

Tillsammans med de egyptiska gudarna i Phoenix Sun kan du vinna gratisspinns, bonusfunktioner & en enorm jackpot!


Rekommenderad

Sakura Fortune II

Vikings Go To Valhalla

Eye of Atum

Rise of Olympus

Raging Rex 2

Bison Bonanza

Phoenix Sun slot- vinn pengar online

Nå vinsten i Phoenix Sun Slot

Phoenix Sun, designat av Quickspin är ett väldigt bra online slotspel omtyckt av många. Temat baseras på den mytiska fågeln Fenix, en fågel som tar eld när den dör för att återuppstå genom sin aska. De egyptiska gudarna ses också i spelet tillsammans med en bakgrund bestående av Egyptens pyramider. Phoenix Sun har 243 sätt att vinna och kan spelas på både dator, mobil och surfplatta. Det erbjuder gratisspinns, bonusfunktioner och en chans till en stor jackpot. Låt fågel Fenix återuppstå med hjälp av Phoenix Rising Re-spins funktion och utöka hjulet till 6x5 rader!

Spela med de egyptiska gudarna i Phoenix Sun Slot

Phoenix Sun Slot spelas på fem hjul, det finns fler än 200 sätt att vinna och spelet erbjuder två bonusfunktioner. De lägre betalda symbolerna i spelet är spelkorten 10, J, Q, K och A. De högre betalda är de egyptiska gudarna Anubis och Bastet, tillsammans med en skarabé och två faroer, Tutankhamun och Kleopatra. Det finns också två olika typer av wilds i det här spelet. Den gula wildsymbolen fungerar som en vanlig wildsymbol oavsett vilket läge du spelar i. Phoenix wildsymbol å andra sidan uppstår bara i normalläge och inte i gratisspinn-rundan. Phoenix wild spelar en viktig roll i bonusfunktionen Phoenix Rising Re-spins, i denna funktion ersätts ett slumpmässigt hjul för att öka dina chanser till vinst. Det finns också en chans till gratisspinns vilket kan leda till en enorm jackpot. Om du letar efter ett nytt slotspel att spela på din mobil, varför inte pröva Phoenix Sun!

Flyg iväg likt Fenix med gratisspinns

Phoenix Rising Re-spins är bara en del utav gratisspin-funktionen. Genom att samla 5 Phoenix wildsymboler, kommer du att erbjudas 8 gratisspinns. Dessa spinns kommer att snurra på samma fem hjul men kommer att använda 6 rader istället för 3, vilket ger dig mer än 7000 sätt att vinna.

Phoenix Rising bonus

När en vinnande kombination innehåller ett Phoenix wildkort, triggas en bonusfunktion kallad för Phoenix Rising Re-spins. I den här funktionen kommer Phoenix wildkortet att förstöra 3 fyrkanter i det 3x5 stora rutnätet ovanför hjulen och en bonusspin kommer att ges. Det här kommer att fortsätta tills det inte finns några Phoenix wilds i den vinnande kombinationen, eller tills hela nätet ovanför hjulen är borta. När detta nät väl är försvunnet kommer gratisspinns att triggas istället.

Återuppstå med fågel Fenix och nå jackpoten

Att låsa upp gratisspinns funktionen i Phoenix Sun kan leda till en enorm jackpot. Under åtta gratisspinns, är hela sex rader tillgängliga för spel istället för bara de vanliga tre. Det här innebär att det finns 7776 sätt att vinna i Phoenix Sun slot, och ger en potential att vinna en enorm jackpot!

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.